Anket yaparak para kazanmak

Anket yaparak para kazanmak, gelirinizi artırmanın ve fikriniz için ödeme almanın harika bir yoludur. İster yarı zamanlı bir iş arıyor olun, ister ekstra para harcamak için, nakit teşvikler sunan birçok anket sitesi var.

Anket siteleri, hızlı para kazanmanın harika bir yoludur. Ayrıca, genellikle diğer çevrimiçi para kazanma yöntemlerinden daha basittirler. Kodlama ve tasarım gibi tüm teknik şeylerle uğraşmak zorunda değilsiniz, bu yüzden başlamak çok daha kolay. Anket yaparak para kazanmak

Bu anketleri evden ve boş zamanlarınızda da yapabilirsiniz, bu da kolay bir yan iş arıyorsanız, onları mükemmel kılar.

Anket yaparak para kazanmak

Anketlerden para kazanmanın en kolay yolu, anketleri Anket Junkie veya Swagbucks gibi web siteleri aracılığıyla çevrimiçi olarak (veya mobil cihazlarda) yapmaktır (aşağıda daha fazlasını görün). Bu şirketler, geri bildirim almak istedikleri ürün veya hizmetlerle ilgili anketleri tamamlamanız için size nakit veya hediye kartlarıyla ödeme yapacaktır.

Bazı şirketler, ticari olarak piyasaya sürmeden önce geri bildirim almak istedikleri kuponlar veya yeni ürün örnekleri gibi fiziksel ürünler de gönderirler. Bu durumlarda, bir kez daha nakit veya hediye kartlarıyla ödeme alırsınız (genellikle PayPal aracılığıyla).

anket yaparak para kazanmak ekstra para kazanmanın harika bir yoludur, ancak bunu doğru yapmak zaman ve çaba gerektirir. Anket yaparak para kazanmak

Anket yaparak para kazanmak için anket katılımcısı olarak kimlik bilgilerinizi kazanmanız gerekir. Bu, bir anket şirketi ile bir profil oluşturmak için zaman ayırmanız gerektiği anlamına gelir. Ne kadar çok anket doldurur ve tamamlarsanız, gelecekte daha yüksek ücretli anketler için şansınız o kadar artar.

Bir anket şirketine kaydolduktan sonra, önce kolay olanları almaya başlayın. Bunlar genellikle anket başına 1 ila 5 dolar arasında ödeme yapan ve tamamlanması yalnızca 5 dakika veya daha kısa süren anketlerdir. Bu tür anketleri genellikle Cash Crate ve Survey Savvy gibi web sitelerinde bulabilirsiniz.

Bu hızlı anketlerden yeterince puan topladıktan sonra, her biri 10 ila 50 ABD Doları arasında değişen daha uzun (genellikle 10-15 dakika uzunluğunda) anketlere geçin. Bu tür anketler, genellikle kısa anketlerden daha ayrıntılı yanıtlar gerektirdiğinden, sizin açınızdan daha fazla zaman ve çaba gerektirecektir. Ancak yine de almaya değer çünkü daha küçük emsallerinden daha fazla ödüyorlar! Anket yaparak para kazanmak

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İnternetten Para Kazanmanın 10 Meşru Yolu

Öğrenci Para Kazanma Yolları 2023 | İlginç Yöntemler!

Müzik Dinleyerek Para Kazanmak | 9 Uygulama Örneği!